Новости

Василија Анђелковића Албанца без воде

4. септембра 2018. 0

Од 9 сати па све до завршетка интервенције на водоводној мрежи биће искључена улица Василија Анђелковића Албанца од Правачке реке до АД Победа. Других искључења са водовода за данас нема.

Новости

Без воде Омладинска и Цалетова

27. јуна 2018. 0

Без воде од 9 часова па до завршетка интервенције на водоводној мрежи биће улице Омладинска и Цалетова, са свим припадајућим улицама. Других искључења за данас нема.

Новости

Без воде село Преконога

29. маја 2018. 0

Тренутно је без воде сеоско насеље Преконога. Искључење ће трајати до отклањања квара на водоводној мрежи.

Новости

Без воде Улица Хаџићева

11. јануара 2018. 0

Улица Хаџићева са свим припадајућим улицама од Дома здравља наниже биће без воде од 9ч. па све до заврсетка интервенције на водоводној мрези. Других искључења са водовода за данас нема осим уколико не дође до […]

Новости

Без воде Омладинска улица

10. јануара 2018. 0

Због хаварије на водоводној мрежи без воде је Омладинска улица са свим припадајућим улицама. Искључење воде запланирано је у 9ч.

Новости

Без воде улица Лике Милојића

5. јануара 2018. 0

Улица Лике Милојића без воде данас све до завршетка интервенције на водоводној мрежи. Других искључења са водовода за данас нема, осим уколико не дође до непланираних кварова који могу довести до принудних искључења. Извожење смећа […]

Новости

Без воде улица Василија Анђелковића Албанца

20. новембра 2017. 0

Без воде од 9 часова остаће улица Василија Анђелковића Албанца од Правачке реке до А.Д. Победа. Нормализовање стања у водоснабдевању очекује се након завршетка интервенције.

Новости

Сарај и Лукавица без воде

30. октобра 2017. 0

Искључење насеље Сарај и Лукавица од 9 часова па све до завршетка интервенције на водоводној мрежи. Других искључења за данас нема.